Openluchttheater Tolhekke presenteert programma

Openluchttheater Tolhekke heeft maandag haar buitenprogramma bekendgemaakt. Onder andere BLØF, De Dijk, Anneke van Giersbergen en Rondé zullen tussen 29 juni en 16 juli te zien zijn in het buitentheater bij Zwembad ’t Tolhekke.

Op woensdag 29 juni wordt afgetrapt door Suzan & Freek. Na een zeer succesvolle avond op de eerste editie van Openluchttheater Tolhekke en een spontane duik van Freek in het zwembad kunnen bezoekers ook deze tweede editie naar hartenlust meezingen met hits als ‘100 keer’ en ‘Onderweg naar later’.

Daarna volgen tal van Nederlandse topacts zoals de Zeeuwse band BLØF die dit jaar 30 jaar bestaat, De Dijk, Ernst & Bobbie, en Rondé (bekend van de hit ‘Hard To Say Goodbye’ en hun geweldige liveshows). Anneke van Giersbergen geeft deze zomer, mét volledige band, een aantal exclusieve concerten in Nederland, waaronder ook in Openluchttheater Tolhekke.

De organisatie die in handen is van Stichting M.O.L. (Meenthe op locatie) is er erg trots op een tweede editie met dergelijk grote namen te kunnen presenteren. “Het was heel spannend of we alles weer rond konden krijgen nu het aanbod van festivals en concerten gigantisch is deze zomer. Maar wij zijn blij dat we de regio ook deze zomer weer een programma kunnen bieden van topartiesten, dichtbij huis.” zegt programmeur Monique de Boer.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start dinsdag 17 mei om 13:00 uur op www.openluchttheatertolhekke.nl.
“Dit jaar bouwen wij een theater met een capaciteit van 1000 bezoekers en zorgen wij natuurlijk weer voor dat heerlijke zomerse gevoel van een feestje bij het zwembad.” – Han Evers