GEEN TEST NODIG. OP 1,5 METER

Wij werken niet met toegangstesten. Het publiek wordt op aanwijzing van onze medewerkers geplaceerd op 1,5 meter. Je krijgt een plek toegewezen waarbij wij je nadrukkelijk verzoeken de aan jou gegeven instructies op te volgen. Eenmaal op de tribune is het, anders dan voor toiletbezoek, niet meer toegestaan jouw plaats te verlaten.


TICKETS

Ticketprijzen zijn inclusief poncho (bij slecht weer), drankje en een kopje koffie/thee vooraf.

Het verzenden van e-tickets is gratis.
Wanneer u ervoor kiest de kaarten te ontvangen per post, dan betaalt u € 4,- verzendkosten per bestelling (exclusief reserveringskosten).

Indien uw entreebewijs inclusief een zwembadkaartje is, dan kunt u dit toegangsbewijs alleen op de dag zelf voor de voorstelling en het zwembad gebruiken.


RESERVEREN

U kunt tickets alleen vooraf reserveren. In het Openluchttheater is geen kaartverkoop. Reserveren kan op diverse manieren:

 • via deze website. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar www.demeenthe.nl.
  Geen reserveringskosten
 • telefonisch 0521-514004 of per e-mail info@demeenthe.nl
  € 2,50 reserveringskosten
 • aan de kassa van Rabo Theater De Meenthe.
  € 2,50 reserveringskosten

Op ticket- en kaartverkoop rusten de algemene voorwaarden van
de VSCD-VVTP.


KASSA

De kassa van De Meenthe is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.


WACHTLIJST

Is een voorstelling uitverkocht? U kunt zich vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen. Komen er door de dan geldende regels van het RIVM meer plaatsen beschikbaar, dan nemen wij contact met u op. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst via de website.


CADEAUKAARTEN

Wij accepteren de Podium Cadeaukaart, de Nationale Kunst- en cultuur cadeaukaart en de papieren Meenthecadeaubon. De Podium Cadeaukaart is online te verzilveren. De andere cadeaukaarten uitsluitend aan de kassa van De Meenthe.STOELNUMMERS

In het Openluchttheater is geen plaats keuze mogelijk. Plaatsen worden u door onze medewerkers toegewezen. Zo kunnen wij ons makkelijk aanpassen aan de op dat moment geldende voorwaarden van het RIVM.


GARDEROBE

U kunt uw jas meenemen naar uw plaats. In het Openluchttheater is geen garderobe.


ROLSTOELPLAATSEN

Voor rolstoelgebruikers zijn enkele speciale plaatsen beschikbaar. Deze plaatsen kunt u uitsluitend telefonisch of aan de kassa van De Meenthe reserveren.


HUISREGELS

In het Openluchttheater vragen wij u

 • mobiele telefoons uit te zetten
 • geen beeld- of geluidsopnamen te maken
 • geen eigen eten en drinken mee te nemen

Mocht u onverhoopt te laat zijn voor de voorstelling? Meldt u zich dan bij ons personeel. U krijgt van hen te horen of het nog mogelijk is om naar uw plaats te worden begeleid.


VOUCHER

Vouchers kunnen worden ingeleverd voor tickets voor het Openluchttheater. U kunt uw vouchers niet online verzilveren. Dit is uitsluitend mogelijk aan de kassa van De Meenthe of door telefonisch of per e-mail uw bestelling te plaatsen.


DE BATS VOUCHER 

Met de Bats voucher ontvangen maar liefst 2.000 bezoekers van Rabo Theater De Meenthe

€ 2,50 korting op de voorstellingen in het Openluchttheater. De kaarten kunt u online bestellen. De korting wordt verleend wanneer u de kortingscode Bats 2021 gebruikt. 

Per gezin kunnen twee Bats vouchers verzilverd worden.


RETOURNEREN

Kaarten voor het Openluchttheater Tolhekke kunnen niet geretourneerd worden.


HET POLAK 75+ THEATERFONDS

Rabo Theater De Meenthe presenteert in samenwerking met Koninklijke Specerijenmaalderij J.S. Polak b.v. een uniek initiatief in theater minnend Nederland: Iedereen van 75 jaar en ouder kan met 5 euro korting naar het theater. Deze korting wordt verleend ook op voorstellingen in het Openluchttheater.


OPNAMEN

Er worden foto en video opnamen gemaakt tijdens de voorstellingen voor publiciteitsdoeleinden.


CJP/CKV

De CKV-pas (cultuurkaart) is een digitale, persoonsgebonden kaart waarmee leerlingen in het voortgezet onderwijs (vo) culturele activiteiten kunnen betalen. De kaart is ook een Cultureel Jongeren Paspoort (CJP-pas) en daarmee een kortingspas. Bij De Meenthe kun je CJP korting krijgen op de meeste voorstellingen en betalen met de CKV-pas wanneer deze is geactiveerd.


GROEPEN

Voor groepen vanaf 15 personen zijn er verrassende mogelijkheden voor een avondje uit naar het Openluchttheater.
Vraagt u ons gerust naar een arrangement op maat en de kortingsmogelijkheden!


KAARTEN KWIJT?

Kaarten vergeten of kwijtgeraakt? Voor € 1,- per kaart kunt u nieuwe kaarten afhalen bij de kassa van De Meenthe. In het Openluchttheater is geen kassa. Zonder geldig toegangsbewijs heeft u geen toegang tot het Openluchttheater.


CONTACTGEGEVENS

Openluchttheater Tolhekke
Oldemarktseweg 233
8342 SC  Basse

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM Steenwijk

(0521) 514 004
info@demeenthe.nl
www.demeenthe.nl

IBAN nummer NL40RABO03018314081